Aan de orde komen stellingen die zowel voor studenten als de rest van de stad relevant zijn. (Foto: PR)

Verkiezingsdebat live te volgen via Sleutelstad

Het verkiezingsdebat in de Stadsgehoorzaal onder leiding van Jort Kelder is dinsdagavond live te volgen via Omroep Sleutelstad, zowel online als op televisie.

Zes politieke partijen gaan onder leiding van Jort Kelder met elkaar in debat. De Stadsgehoorzaal wordt een politieke arena met 1.300 toeschouwers. Tijdens dit debat gaan Jan Paternotte (#2, D66), Nicolien van Vroonhoven-Kok (#2, NSC), Bente Becker (#3, VVD), Ernst Boutkan (#3, Volt), Senna Maatoug (#13, GroenLinks-PvdA) en Alexander Hendriks (#13, BBB) de Leidse kiezer informeren en proberen te overtuigen van hun standpunten.

Aan de orde komen stellingen die zowel voor student als stad relevant zijn.

Het debat wordt georganiseerd door de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) in samenwerking met zeven studentenverenigingen (Minerva, Njord, Augustinus, SSR, Catena, Asopos de Vliet en Quintus). Er zijn ook nog kaarten te koop. Het debat begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Kijk live mee naar het tv-kanaal van Sleutelstad. In Leiden en omgeving ook op kanaal 46 van Ziggo, kanaal 866 van Odido en kanaal 1421 van KPN.

 

 

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×