Rutte ging in Leiden in gesprek met enkele horecaondernemers.
Rutte ging in Leiden in gesprek met enkele horecaondernemers. (Foto's: Chris de Waard)

Rutte op campagne in Leiden: NAVO of docent geschiedenis

Als er straks een nieuw kabinet is en Mark Rutte stopt als demissionair premier, is er voor hem niets meer te halen in de Nederlandse politiek. Dat zei Rutte zondag tijdens een campagnebijeenkomst van de VVD Leiden bij café Barrera.

Daar werd hij bevraagd door de 12-jarige Jagger Laudy. “Europees zou er nog één ding zijn en dat is de NAVO. Ik zit een beetje te kijken of dat zou kunnen.” Rutte vertelde verder dat als de NAVO niks wordt hij meteen het onderwijs ingaat als docent geschiedenis. “En een hele goeie!”

Rutte geeft al jaren een paar uur per week les als hobby. Als hij er echt zijn werk van zou maken dan komt er nog wel wat meer bij kijken. “Dan moet ik weer naar Leiden om te studeren en een opleiding volgen”, vertelde hij aan de zoon van oud-wethouder Paul Laudy.

Advertentie

Leiden Onderwijs Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×