MediaMarkt komt op de plaats van BCC in Zoeterwoude
Het team van medewerkers bestaat deels uit voormalige BCC-medewerkers en er zijn nog een aantal vacatures. (Foto: Robbert Beurse)

Nieuwe MediaMarkt in Zoeterwoude opent woensdag de deuren

De nieuwe MediaMarkt opent aanstaande woensdag, 22 november, om 10.00 uur zijn deuren op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk. Het is een van de zeven voormalige BCC-winkels die door de MediaMarkt is overgenomen. Om de opening van de nieuwe winkel te vieren zijn er speciale aanbiedingen, naast de Black Friday Deals die in alle winkels gelden.

“De afgelopen weken is hard gewerkt om de nieuwe MediaMarkt gereed te maken voor de opening”, zegt Reza Azizahamad van MediaMarkt. “In deze korte periode hebben we van alles moeten organiseren, zoals het aanleggen van ICT-systemen, kassaterminals en het bevoorraden van de winkel. Dat we dit voor elkaar hebben gekregen is een unieke teamprestatie”, zegt  hij.

Door de korte voorbereiding ziet de nieuwe winkel er nog niet volledig uit als klanten van de MediaMarkt misschien gewend zijn, zegt Azizahamad. “Maar in de loop van komend jaar wordt de winkel volledig ingericht in de bekende MediaMarkt-stijl. Dit gebeurt geleidelijk, terwijl de winkel open blijft.”

Het team van medewerkers bestaat deels uit voormalige BCC-medewerkers en er zijn nog een aantal vacatures.

Maatschappij Regio Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×