Het appartementencomplex aan de Wassenaarse Havenkade telt dertig appartementen en vijf penthouses. (Video: Brigit Disseldorp)

Appartementen Admiraal Residences opgeleverd

Het dorpscentrum van Wassenaar is een luxe appartementencomplex rijker. Sinds 7 december vorig jaar werd er gebouwd aan het project Admiraal Residences. Afgelopen woensdagmiddag werden de woningen opgeleverd.

Het appartementencomplex aan de Havenkade telt dertig luxe appartementen en vijf penthouses en heeft de uitstraling van een Amsterdams grachtenpand. De appartementen in de vrije sector zijn inmiddels allemaal verkocht. Kopers zijn met name ouderen die graag terug wilden verhuizen naar het centrum van Wassenaar.

Wethouder Ritske Bloemendaal verrichte de openingshandeling. “Hoewel het zwaartepunt van de woningcrisis ligt bij de sociale huur, middeldure huur en koopwoningen, kunnen ook deze appartementen helpen bij de doorstroming. Zo helpen ook dit soort luxe appartementen bij het oplossen van de woningcrisis.”

De appartementen zijn nu klaar, maar er moet nog het een en ander gebeuren voordat het volledige project is afgerond. Het terrein rondom het complex moet nog worden ingericht. Komende maandag worden de eerste sleutels overhandigd aan de nieuwe eigenaren.

Advertentie

Maatschappij Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×