De politie heeft drie mannen aangehouden. (Foto: Sleutelstad)

Vader en twee zoons verdacht van zware mishandeling

De politie heeft afgelopen maandag drie verdachten aangehouden in verband met een zware mishandeling op de Hoflaan in Leiden. Daarbij raakte in de nacht van 13 op 14 november een 31-jarige Leidenaar gewond. Het gaat om drie mannen, een 61-jarige man uit Leiderdorp en zijn zoons van 23 en 30 jaar uit Leiderdorp en Koudekerk aan den Rijn.

Agenten kregen maandag 13 november vlak na middernacht de melding dat er op de Hoflaan iemand mishandeld was door een groepje mannen. Op de Hoflaan troffen zij het slachtoffer zittend in een portiek aan. Hij verklaarde dat hij was mishandeld en daarbij was geslagen en herhaaldelijk tegen zijn hoofd was geschopt. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de man en bracht hem naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer en de verdachten bleken bekenden van elkaar en het motief voor de mishandeling ligt zeer waarschijnlijk in de relationele sfeer. Een officier van justitie verleende toestemming de verdachten buiten heterdaad aan te houden en zo werden de mannen afgelopen maandag uit hun bed gelicht.

De vader en zijn twee zoons zijn voor verhoor ingesloten. Zij worden naar verwachting donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×