De benefietvoorstelling bracht 41.134 euro op voor de Stichting Wakker Worden Wakker Worden. (Foto's: Emile van Aelst)

Benefietvoorstelling Jochem Myjer: ruim 41.000 euro voor onderzoek naar narcolepsie

In een tot de laatste stoel uitverkochte Leidse Schouwburg speelde Jochem Myjer maandagavond een extra try-outvoorstelling van zijn nieuwe show ‘Net alsof’. De opbrengst van deze voorstelling is voor de Stichting ‘Wakker Worden Wakker Worden’.

Die stichting is door Jochem Myjer en Marloes Nova opgericht om onderzoek te bekostigen naar narcolepsie en het verbeteren van de kwaliteit van leven van narcolepsiepatiënten. Hun dochter Limoni lijdt aan deze ziekte. Hierdoor maken Jochem en Marloes van dichtbij mee wat deze ziekte met patiënten doet.

Na afloop van de voorstelling kwamen Sandra Pipping en Limoni Myjer, ambassadrices van de Stichting ‘Wakker Worden Wakker Worden‘, met een cheque het podium op. Die was op dat moment nog blanco en de cabaretier mocht zelf het bedrag invullen. Het totaalbedrag was 41.134 euro.

Vol trots lieten ambassadrices Sandra en Limoni samen met Jochem en penningmeester Joost Leertouwer de cheque aan het publiek zien. Het bedrag is natuurlijk te danken aan het publiek dat extra dure kaartjes heeft willen kopen en aan iedereen die belangeloos meegewerkt heeft aan de voorstelling.

Na zich een beetje opgefrist te hebben, kwam Jochem Myjer nog even naar de foyer voor een praatje, foto’s en handtekeningen. Voorlopig gaat hij nu even uitrusten op Texel om daarna te beginnen met de voorbereidingen van zijn nieuwe tournee.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×