Ruim honderd muzikanten en zangers uit Voorschoten doen zondag 10 december mee aan de Kerstscratch
Ruim honderd muzikanten en zangers uit Voorschoten doen zondag 10 december mee aan de Kerstscratch. (Foto: VSK)

Voorschotense Kerstscratch met ruim honderd zangers en muzikanten

De allereerste Voorschotense Kerstscratch vorig jaar was al een succes dat naar meer smaakte. Dit jaar organiseert De Cultuurfabriek Voorschoten het evenement weer met een recordaantal deelnemers. Ruim honderd muzikanten en zangers uit Voorschoten doen zondag 10 december mee aan de Kerstscratch in de Dorpskerk aan het Kerkplein 2.

Publiek is welkom, de toegang is gratis.

Het is een uniek concert omdat al deze muzikanten en zangers pas vanaf 13.00 uur dezelfde dag het repertoire instuderen. Het concert wordt op 16.00 uur geopend door wethouder Hans van der Elst (cultuur).

De Kerstscratch staat onder leiding van Maria Rosenmöller met medewerking van Nelleke de Vries. Maria is als sopraansoliste geregeld in uitvoeringen in binnen- en buitenland te horen. Zij is actief als dirigente van onder andere Vox Clara en winnares van Voorschoten Awards 2023, categorie cultuur. Nelleke de Vries is onder andere bekend als dirigente van diverse orkesten bij Muziekvereniging Laurentius.

De Cultuurfabriek Voorschoten is blij dat er zoveel belangstelling is om mee te doen met de kerstscratch en nodigt iedereen van harte uit om naar dit unieke concert te komen. De Kerstscratch ‘Beleven & Ontmoeten’ wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en de Protestantse Gemeente Voorschoten. Meer info: www.cultuurfabriekvoorschoten.nl

Maatschappij Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×