De opbrengst van het programma gaat naar het Ronald McDonald Huis in Leiden. (Afbeelding: Michael Barendse)

The Michael Barendse Show zamelt in voor Ronald McDonaldhuis

Het programma The Michael Barendse Show zamelt weer geld in voor een goed doel. Dit jaar is dat het Ronald McDonald Huis Leiden. Tijdens de show, die dinsdagavond 19 december live wordt uitgezonden op Unity TV en radio, komen meerdere artiesten langs om een kerstlied te spelen en luisteraars uit te dagen om te doneren.

De uitzending is van 18.00 uur tot 21.00 uur en wordt gepresenteerd door Michael Barendse en Ali. Luisteraars kunnen verzoeknummers aanvragen die live door de bands ten gehore worden gebracht. Doneren kan nu al via: https://gofund.me/b9a13776.

Ronald McDonald Huis
Het Ronald McDonald Huis biedt ouders van zieke kinderen een plek om te logeren zodat ze dichtbij hun kind zijn. “Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst”, vertelt een woordvoerder van de organisatie.

De uitzending is live te beluisteren op de radio via 105.7 FM en te bekijken op TV via Ziggo 40 / 45, KPN 1412 en Odido 820. Er is ook een livestream via www.sleutelstad.nl.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio Voorschoten Wassenaar Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×