De vrijwilligersprijs ging dit jaar naar Marga Kok en de meiden van de 'Kabouters' ontvingen het jongerencompliment. (Video: Robbert Beurse & Brigit Disseldorp)

Zoeterwoudse Vrijwilligersprijs en jongerencompliment uitgereikt

Net als in voorgaande jaren werd ook dit jaar tijdens de Nieuwjaarstalkshow van de gemeente Zoeterwoude de vrijwilligersprijs en het jongerencompliment uitgereikt. De vrijwilligersprijs ging dit jaar naar Marga Kok en de meiden van de ‘kabouters’ uit Zoeterwoude-Rijndijk ontvingen het jongerencompliment.

Marga Kok ontving de vrijwilligersprijs vanwege haar drukke vrijwilligersleven. Zo is er in de Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk een huiskamer ingericht voor eenzame ouderen, waar zij regelmatig te vinden is als gastvrouw. Ook in haar eigen wijk verricht zij vrijwilligerswerk en in de cliëntenraad van Werk en Inkomen komt zij op voor alle Zoeterwoudenaren die dat nodig hebben.

Het Jongerencompliment ging naar vijf leidsters van de scoutinggroep uit Zoeterwoude-Rijndijk omdat zij al jarenlang, wekelijks activiteiten organiseren voor de ‘kabouters’.

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×