Pieter Hooijschuur (PLUS Lammenschans), wethouder Fleur Spijker en Ariela Netiv (Erfgoed Leiden) met het boek. (Foto's: Emile van Aelst)

Erfgoed Leiden en PLUS Lammenschans brengen historisch plakboek uit

Er is een nieuw collectors item voor Leidenaren op de markt: Erfgoed Leiden en supermarkt PLUS Lammenschans brengen een boek over de historie van Leiden uit. Het boek is gratis verkrijgbaar en de plakplaatjes zijn met boodschappen bij elkaar te sparen.

In het boek komen onderwerpen voor als Leidse artiesten, onderwijs, stadspoorten, rampen, evenementen, feesten, misdaad en kunst. Bij al deze onderwerpen staat uitleg en weetjes en de plakplaatjes maken het boek compleet.

Het boek is gratis te krijgen bij PLUS Lammenschans op het Betaplein, maar ook bij het Koffiehoekje tegenover de winkel en bij Erfgoed Leiden. Bij elke tien euro aan boodschappen worden drie plakplaatjes gegeven. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan wethouder Fleur Spijker.

Supermarkteigenaar Pieter Hooijschuur is trots op de goede samenwerking met Erfgoed Leiden e.o., dat veel van de foto’s en prenten uit eigen beeldbank beschikbaar heeft gesteld. Eerder bracht Hooijschuur al de Leidse Puzzel en het Leids Ganzenbord uit voor zijn klanten.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×