(Foto ter illustratie: Pxhere)

Voorschotenaar aangehouden wegens handel en productie van drugssnoepjes

Een 44-jarige Voorschotenaar is op 22 januari met drie andere verdachten uit Diemen en Zwijndrecht aangehouden in verband met de productie en handel in verdovende middelen. Die waren verstopt in snoepjes.

Enige tijd geleden kwam bij de politie een melding binnen over de opslag van grote hoeveelheden snoepgoed in een woning in Zwijndrecht. Daarin waren volgens de melder vermoedelijk verdovende middelen verwerkt.

In het onderzoek dat vervolgens werd ingesteld, werden de woningen van de verdachten doorzocht, evenals een bedrijfspand in Nederhorst den Berg. In alle gevallen werden drugs aangetroffen. In de woningen ging het om grote hoeveelheden snoepgoed met daarin de verdovende middelen en in het bedrijfspand ging het om grote hoeveelheden koekjes en snoepjes aangetroffen, waarvan de politie eveneens denkt dat er verdovende middelen in zitten. Ook werden er henneptoppen aangetroffen.

Het verdachte snoepgoed is in beslag genomen en wordt getest door de Forensische Opsporing op de aanwezigheid van verdovende middelen.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×