De wintereditie van het Dorpsfeest Zoeterwoude is in De Eendenkooi. (Foto: Robbert Beurse)

Zaterdagavond Dorpsfeest Zoeterwoude afgelast

De zaterdagavond van het Dorpsfeest Zoeterwoude gaat niet door. De organisatie meldt dat ze het avondprogramma op 3 februari 2024 heeft afgelast omdat er te weinig kaartjes zijn verkocht. De rest van het feest gaat wel door. Mensen die een kaartje gekocht hebben, krijgen hun geld terug of kunnen hun ticket gebruiken voor het vrijdagavondprogramma.

Het Dorpsfeestbestuur heeft het besluit om te annuleren tot het laatste moment uitgesteld. “We bieden onze excuses aan voor het ongemak. We hoopten dat er voldoende kaarten verkocht zouden worden, maar voor de zaterdagavond is dit helaas niet gelukt”, laat de organisatie in een verklaring weten.

Alternatief
Om de feestgangers een alternatief te bieden zijn de zaterdagavondtickets te gebruiken om toegang tot het feest op vrijdagavond te krijgen. “Als je vrijdagavond niet kunt komen, krijg je geld terug”, belooft de organisatie. Houders van een combikaartje, waarmee bezoekers voor een voordelige prijs zowel op vrijdag- als op zaterdagavond naar binnen mochten, worden deels gecompenseerd. “Zij ontvangen tien euro retour.”

Zaterdagmiddag
Het geplande kinderprogramma, op de zaterdagmiddag, gaat wel gewoon door. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur kunnen kinderen terecht om geschminkt te worden, zijn er spelletjes en een kinderbingo. Toegang is gratis.

De wintereditie van het Dorpsfeest Zoeterwoude is, net als de eerste editie vorig jaar, in De Eendenkooi aan het Kooikersplein 1 in Zoeterwoude-Rijndijk.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×