Ragini Somair is de nieuwe gemeentesecretaris van Zoeterwoude. (Foto: Gemeente Zoeterwoude)

Ragini Somair nieuwe gemeentesecretaris van Zoeterwoude

Ragini Somair (40) wordt de nieuwe gemeentesecretaris/ algemeen directeur van Zoeterwoude. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Ze treedt op 1 april 2024 in dienst. Ragini Somair is sinds 2012 werkzaam bij de regio Holland Rijnland, de laatste jaren als manager en plaatsvervangend secretaris-directeur. Ze volgt Wilma Zoetemelk op die vorig jaar na een arbeidsconflict vertrok.

Volgens het college is Somair iemand die goed is toegerust en gemotiveerd om de organisatie verder te brengen en concrete resultaten te boeken. “Ze is een benaderbare leider en solide adviseur die zich verbindt aan de maatschappelijke opgaven van de gemeente.”

Somair zelf noemt Zoeterwoude een prachtige gemeente met een rijke historie en een mooie toekomst. “Ik kijk uit naar de samenwerking met het college en de organisatie en ga me inzetten voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in Zoeterwoude.”

Somair heeft ruime werkervaring binnen verschillende gemeenten en heeft vanuit Holland Rijnland een brede kijk op de opgaven waar gemeenten voor staan. In haar laatste functie heeft zij als manager Strategie en Beleid gewerkt aan regionale opgaven in het ruimtelijk, economische en sociaal domein.

Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×