(Foto's: Marja van Tilburg)

ZZ Leiden beslist laatste thuiswedstrijd in Nederlands deel BXTX met winst tegen Den Helder

Zorg en Zekerheid Leiden heeft de laatste thuiswedstrijd van de nationale fase met een flink verschil gewonnen van Den Helder Suns. In een goedgevuld Sportcomplex 1574 stond de teller aan het einde van het vierde kwart op 86-60.

De ploeg uit Den Helder weerde zich kranig. Hoewel volgens verwachting werd gewonnen, was het zeker in de eerste helft geen gelopen race en ook in de derde helft beten de spelers uit de kop van Noord-Holland flink van zich af. Ook in dit kwart had de Leidse ploeg moeite om de marge boven de 10 punten te krijgen. Pas in het laatste kwart liepen de Leidse basketballers flink uit.

Na de wedstrijd blikt Lucas Kruithof terug met Martin Hoekstra.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×