Trixs Pong combineert tafeltennis met hapjes en drankjes. (Foto: Pixabay)

Jesse (23) opent pingpongcafé in Leiderdorp

De Leidse regio is een bijzonder sportcafé rijker. Leidenaar Jesse van Vliet kwam op het idee om in de avonduren een pingpongcafé te starten in trampolineark Trixs Leiderdorp. Trixs Pong in Leiderdorp is geopend op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

De 23-jarige ondernemer kwam op het idee na een avondje doorzakken met vrienden. “We concludeerden dat we het allemaal heel leuk vinden om pingpongen te combineren met een avondje uit. Maar dat kan eigenlijk nergens”, vertelt Van Vliet. Hij ging op zoek naar een geschikte plek en kwam al snel uit bij het trampolinepark waar hij werkt en waarvan zijn moeder mede-eigenaar is.


Jesse van Vliet over Trixs Pong.

Ontmoeten
In Trixs Pong staan zes pingpongtafels. “Twee daarvan zijn gratis, hier kunnen bezoekers elkaar ontmoeten”, legt Van Vliet uit. De andere tafels kunnen worden gereserveerd voor 18,50 euro per uur. Naast verschillende hapjes en drankjes kunnen bezoekers ook verschillende bordspellen spelen.

Van Vliet richt zich, anders dan het trampolinepark, op volwassenen. “Het is een echt café. Bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder”, legt hij uit. Trixs Pong is te vinden aan de Weversbaan 7 in Leiderdorp.

Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×