Afbeelding ter illustratie. (Foto: Sleutelstad)

Vrouwen lastiggevallen in centrum Leiden

Afgelopen week zijn verschillende vrouwen, waaronder studentes, lastiggevallen of zelfs aangerand door een nog onbekende man. De incidenten deden zich voor in het centrum van Leiden. De politie roept slachtoffers op om zich te melden.

De politie ontving de afgelopen periode meerdere meldingen van vrouwen die in de avond en nacht in het centrum van Leiden zijn lastiggevallen of aangerand door een man. Vermoedelijk gaat het niet elke keer om dezelfde man. De politie neemt deze meldingen zeer serieus en is een onderzoek gestart.

De politie begrijpt dat deze incidenten kunnen leiden tot bezorgdheid onder vrouwen in Leiden. “Daarom is het belangrijk om goed op elkaar te letten en extra alert te zijn op verdacht gedrag”, zo meldt de politie. “Ziet u iets verdachts of wordt u lastiggevallen? Bel dan direct 112.”

De politie denkt dat er mogelijk meer slachtoffers van soortgelijke incidenten zijn die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. Die worden dringend verzocht om dat alsnog te doen. Dat kan via 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×