IHCL verovert de Arie Ravensbergenbokaal bij de laatste landelijke jeugdwedstrijd van het seizoen in de eigen ijshal. (Foto's: Erik Meulmeester)

Shorttrackers van IHCL veroveren Arie Ravensbergenbokaal in eigen huis

Het Leidse schaatsseizoen voor de shorttrackers wordt traditioneel afgesloten met de Arie Ravensbergenbokaal. Voor de 32e keer werd deze landelijke jeugdwedstrijd georganiseerd. Thuisclub IHCL stuurde de sterke clubs Trias (Leeuwarden) en SCT (Heereveen) met lege handen terug naar Friesland en pakte zelf de Arie Ravensbergenbokaal.

Voor IHCL waren er individuele medailles bij de jongens voor Floris Schouten (goud junioren F), Sam Scargo (brons junioren F), Vincent Meulmeester (goud Junioren E). Bij de meisjes won Annika Ouweneel brons bij de junioren D. Yfke Vreeken kreeg de stijlprijs uitgereikt.

Bij de teamestafette (relay) reden de teams van IHCL bij zowel de jongens als de meisjes naar een tweede plaats op het podium.
Van de 17 clubs met in totaal 180 deelnemers, mocht IHCL aan het einde van de dag met de wisselbokaal op het hoogste podium staan. De beker werd uitgereikt door Hermien Ravensbergen.
Na deze succesvolle jeugdwedstrijd sluit de ijshal zijn deuren voor dit seizoen.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×