(Foto: LVV Lugdunum)

Lugdunum doekt zaalvoetbalafdeling op

De Leidse voetbalvereniging Lugdunum stopt na de zomer met zaalvoetbal. De zaalvoetbalafdeling wordt opgedoekt in verband met het overlijden van Dick Bakker begin maart. Bakker was niet alleen oprichter van het zaalvoetbal binnen Lugdunum, maar ook de trekker ervan.

“Dick was de enige die zich binnen de vereniging bezighield met de organisatie van het zaalvoetbal”, aldus een mededeling van het bestuur op de website. Het bestuur ziet geen kans om op tijd voor het komende zaalvoetbalseizoen dat eind augustus van start gaat, in opvolging te voorzien en ook intern ziet het bestuur geen mogelijkheden om deze taken over te nemen.

“De inspanningen van het bestuur zijn gericht op andere zaken die spelen binnen Lugdunum en het toekomstbestendig houden van de vereniging”, zo luidt de verklaring van het bestuur op de website van de club uit de Kikkerpolder. De KNVB is inmiddels van het besluit in kennis gesteld. De zaalvoetballeden worden per e-mail over het besluit geïnformeerd.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×