De meidenvoetbaldag bij RCL. (Foto: PR)

Zonnige meidenvoetbaldag bij RCL trekt veel deelnemers

Onder een stralende zon vond zondag de meidenvoetbaldag plaats bij RCL in Leiderdorp. Zowel leden als niet-leden van de voetbalclub waren welkom. De dag trok veel deelnemers die in diverse leeftijdsgroepen kennismaakten met de sport door een gevarieerd programma.

De verschillende groepen werden begeleid door twee ervaren trainers op drie velden. Volgens Jenny de Bis, één van de organisatoren, was de opkomst boven verwachting. “De dag was gericht op het plezier in voetbal en dat hebben we zeker bereikt”, aldus De Bis.

Diversiteit
Naast de voetbaloefeningen was er ook ruimte voor ontspanning. “Tussen de ochtend- en middagactiviteiten konden de meiden genieten van een springkussen en een stormbaan, wat erg in de smaak viel, zelfs bij de oudste groep”, vertelde De Bis. Het middagprogramma bestond uit een toernooi waarin de teams tegen elkaar streden.

De meidenvoetbaldag bij RCL was niet alleen een kans voor potentiële nieuwe leden om de club te ervaren, maar benadrukt volgens de organisatie ook het belang van vrouwenvoetbal. “De sport is nog steeds in opkomst.”

Leiderdorp Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×