Een vrijwilliger aan het werk tijdens de Leiden Marathon. (Foto: Leiden Marathon).

Leiden Marathon zoekt nog vrijwilligers

De Leiden Marathon vindt op 11 en 12 mei plaats. Voor de vele duizenden deelnemers zijn dan altijd ruim 1.000 vrijwilligers actief, om ervoor te zorgen dat alles voor de deelnemers zo goed mogelijk verloopt.

Voor de komende editie is de Leiden Marathon nog opzoek naar vrijwilligers voor het finishgebied (begeleiding en verzorging lopers, spandoeken ophangen/opruimen, oversteekhulpen, hekken zetten en opruimen). Ook is er nog ruimte voor parcoursassistenten op verschillende plekken langs de route.

Meer informatie over de vrijwilligersvacatures is te vinden op www.marathon.nl.

Leiden Leiden Marathon 2024


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×