Crowdfunding voor nieuwe theaterstoelen Theater Ins Blau

Theater Ins Blau heeft 40.000 euro nodig voor nieuwe theaterstoelen, de oude stoelen zijn aan vervanging toe. Om het geld bij elkaar te krijgen is de crowdfunding campagne ‘Doneer en zorg voor nieuwe theaterstoelen in Theater Ins Blau’ gestart. Met de campagne wil het theater een nieuwe duurzame tribune realiseren en de oude stoelen zorgvuldig recyclen. Op deze manier streven ze naar zitcomfort en een groenere en duurzamere toekomst.

Theater Ins Blau is een vlakkevloertheater  in Leiden dat bekend staat om haar bijzondere en gevarieerde programmering van nieuwe en gevestigde makers. 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×