(Foto's: Regio15)

Alarm na loze melding dat vrouw te water was geraakt

De hulpdiensten zijn maandagmiddag rond 14.45 uur gealarmeerd omdat er bij de Lammebrug in Leiden een vrouw in het water terecht zou zijn gekomen.

Een omstander zag dat een vrouw zich aan het uitkleden was onder de Lammebrug aan de Vlietweg. Enkele minuten later was ze weg en zag de stonden er alleen nog een paar schoenen langs het water. Hierop belde de voorbijganger de brandweer. Die kwam met meerdere voertuigen ter plaatse en ook een helikopter van de politie cirkelde enige tijd boven de brug.

Uiteindelijk bleek dat de vrouw, op blote voeten, via de Lammebrug naar de overkant van het kanaal was gelopen. Zij was niet in het water geweest. Het is niet duidelijk geworden waarom  de vrouw zich zo gedroeg.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×