(Foto: Toneelvereniging 'Tot Ieders Genoegen')

Tot Ieders Genoegen speelt 'De Super Super' in Leidse schouwburg

De lange geschiedenis van toneelvereniging ‘Tot Ieders Genoegen‘ maakt dat ze twee keer per jaar in de Leidse Schouwburg kunnen spelen. En ook nog eens in vrijwel uitverkochte zalen.

Omdat het laten maken van een decor een kostbare aangelegenheid is, werd dit keer gekozen voor het stuk ‘De Super Super’. Bij de uitvoering daarvan is namelijk geen decor nodig, omdat je als kijker naar de repetitie van het toneel stuk kijkt.

Het stuk speelt zich af in een slechtlopende supermarkt. De filiaalmanager, een rol die gespeeld wordt door Edwin Oosterheert, is aardig maar niet heel slim. Het personeel is niet gemotiveerd om de winkel beter te laten lopen en daarom wordt er door het moederbedrijf iemand gestuurd om orde op zaken te stellen. Er moet een actie worden opgezet, maar dat loopt helemaal verkeerd af. Het belooft een avond te worden vol grappen en grollen.

Voor wie de voorstelling wil bijwonen zijn er nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van maandag 13 mei. Kaartjes zijn te bestellen via de websites van de schouwburg en van toneelverenging ‘Tot Ieders Genoegen’.

Beryl Göbel vertelt in Sleutelstad Cultuur over het bestaande stuk van Henk Roede, waar ze samen met Erik Hartkoorn een stuk omheen geschreven heeft.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×