CvB-lid Oege de Jong van mboRijnland gaat met pensioen. (Foto: PR)

Oege de Jong stopt als lid College van Bestuur mboRijnland

Na ruim vijftien jaar legt Oege de Jong zijn functie neer als portefeuillehouder Bedrijfsvoering binnen het College van Bestuur van mboRijnland. Hij gaat met pensioen.

“Ik kijk terug op een fantastische periode als bestuurder bij mboRijnland en zijn rechtsvoorganger. Ik ben trots op de resultaten die we in de afgelopen jaren hebben behaald, zowel op het vlak van de bedrijfsvoering als het aanbieden van onderwijs. Bovendien kijk ik terug op een mooie samenwerking met al mijn collega’s; mede dankzij hun inzet en expertise hebben wij die mooie resultaten bereikt”, zegt de Jong.

In overleg met het College van Bestuur en een vertegenwoordiging van de Ondernemingsraad gaat de Raad van Toezicht de komende maanden op zoek naar een goede opvolger voor Oege de Jong. Die moet bij voorkeur rond 1 januari 2025 beginnen.

mboRijnland is een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rijnland en heeft twaalf vestigingen in zeven steden: Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Leidschendam-Voorburg, Waddinxveen, Woerden en Zoetermeer. Naast middelbaar beroepsonderwijs verzorgt mboRijnland ook voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vwo, havo en vmbo-t) via Next College en maatwerkcursussen voor medewerkers van bedrijven. Er werken 1.800 mensen en jaarlijks volgen ruim 17.000 studenten er onderwijs.

Leiden Onderwijs


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×