Wethouder Angelique Beekhuizen knipte met een groepje zwemmers een lintje door. (Foto: Robbert Beurse)

Wethouder opent Zwembad Haasbroek: 'Eindelijk eens een lintje doorknippen'

Wethouder Angelique Beekhuizen heeft woensdagmiddag het buitenzwemseizoen in Zoeterwoude feestelijk geopend. Met een groep kinderen knipte ze een lintje voor de ingang van Zwembad Haasbroek door. Tot en met zondag 8 september 2024 is het buitenzwembad dagelijks geopend.

Anders dan burgemeester Fred van Trigt, die er de afgelopen jaren voor koos om het zwemseizoen met een ‘bommetje’ te openen, koos Beekhuizen voor een lintje. “Als wethouder knip je bijna nooit lintjes door. Dus nu grijp ik mijn kans. Eindelijk eens een lintje doorknippen. Maar geen bommetje. Dat doe ik niet.”

Na de opening mochten alle bezoekers voor een keer gratis zwemmen. Ook was er, op verzoek van de leerlingen van basisschool Het Avontuur, een opblaasbare glijbaan in de baan gelegd. Ondanks het regenachtige weer kwamen er enkele tientallen kinderen en volwassenen op de opening af.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×