Deze week schoof burgemeester Van der Velden aan in de studio. (Video: Sleutelstad)

Gesprek met burgemeester Peter van der Velden over marathon, vechtende jongeren en de eindexamens

In het maandelijkse gesprek met burgemeester Peter van der Velden spreekt Chris de Waard dit keer met de burgemeester over de afwegingen om de 10 kilometer bij de Leiden Marathon af te gelasten en de andere afstanden stop te zetten, de jongerengroepen die met elkaar op de vuist gingen in het centrum van Leiden en de eindexamenperiode.

In het ‘Gesprek met de Burgemeester’ spreken we wekelijks met een van de burgemeesters in onze regio.

Wie suggesties voor een thema heeft of een vraag wil stellen aan burgemeester Van der Velden of aan een van de andere burgemeesters kan een e-mail sturen aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×