(Foto's: Regio15)

Auto al rijdend in lichterlaaie

Een auto is dinsdag rond 16.20 uur tijdens het rijden in brand gevlogen. Dat gebeurde op de Zijlsingel in Leiden. De bestuurder kon zijn voertuig nog net op tijd op een veilige plek tot stilstand brengen en uitstappen.

Al enkele seconden later stond het motorcompartiment van het voertuig in lichterlaaie. Een omstander deed met een brandblusser nog een bluspoging, maar de brand was toen al zo hevig dat die poging noodgedwongen werd gestaakt.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en bluste de brand. De Zijlsingel werd in één richting enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het voertuig kan door de brand als verloren worden beschouwd. Een bergingsbedrijf gaat de geblakerde resten weghalen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×