(Foto's: Regio15)

Verdachte dodelijke steekpartij Voorschoten snel gepakt

Bij een steekincident in een woning aan de Professor Lorentzlaan in Voorschoten is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige man uit Voorschoten overleden. Korte tijd later werd in Leiden een 41-jarige man uit Hazerswoude aangehouden als verdachte.

Agenten kregen omstreeks 04.30 uur de melding dat in een woning aan de Professor Lorentzlaan een zwaargewonde man was aangetroffen. Pogingen om hem te reanimeren, waren tevergeefs. Het slachtoffer, dat was overigens geen bewoner van de woning, overleed ter plaatse.

Ondertussen werd in Leiden een 41-jarige man uit Hazerswoude aangehouden als verdachte. De man leek behoorlijk onder invloed te zijn en verzette zich flink tegen zijn aanhouding. Na een lange worsteling met agenten, is de verdachte met medicatie onder controle gebracht en naar het ziekenhuis vervoerd. De recherche onderzoekt de zaak.

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×