(Foto's: Regio Leiderdorp Media)

Bakfiets vol apparatuur in lichterlaaie

Een bakfiets vol elektrische apparatuur is woensdagavond rond 19.00 uur brandend aangetroffen op een fietspad aan de Beukenschans in Leiderdorp.

Het fietspad tussen de Engelendaal en de Touwbaan bleek voor de brandweer een lastig bereikbare locatie. Bij hun aankomst stond de bakfiets al helemaal in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De brand en de bluswerkzaamheden trokken vanuit de omliggende flats veel bekijks. De vermoedelijke oorzaak is brandstichting. Getuigen lieten weten dat ze een groep jongeren met de bakfiets hadden zien lopen, kort voordat deze in brand bleek te staan. De politie doet hier onderzoek naar.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×