(Foto: Brigit Disseldorp)

Gesprek met burgemeester Tjarda Struik over online fraude, komende evenementen en samenscholingsverbod

In het gesprek met burgemeester spreekt Rudo Slappendel dit keer met burgemeester Tjarda Struik van Leiderdorp over online fraude, de evenementen die eraan komen in het dorp en het samenscholingsverbod aan het Staringpad.

In het ‘Gesprek met de Burgemeester’ spreken we wekelijks met een van de burgemeesters in onze regio. Wie suggesties voor een thema heeft of een vraag wil stellen aan burgemeester Struik of aan een van de andere burgemeesters kan een e-mail sturen aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×