Geertje Ariëns wordt per september de nieuwe directeur Hecht en Directeur Publieke Gezondheid Hollands Midden. (Foto: Hecht Hollands Midden)

Geertje Ariëns volgt Sjaak de Gouw op als directeur Hecht GGD Hollands Midden

Geertje Ariëns volgt Sjaak de Gouw op als directeur Hecht en Directeur Publieke Gezondheid Hollands Midden. De Gouw ging eind mei met pensioen en kreeg bij die gelegenheid de Gouden Speld van Verdienste van de gemeente Leiden.

Ariëns is door het Algemeen Bestuur benoemd en start op 1 september. Ze komt van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) waar ze adjunct-directeur Opvang en Begeleiding was. Daarvoor werkte ze in verschillende functies voor de GGD.

Het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Hollands midden (VRHM) heeft ingestemd met de benoeming van Ariëns. De Alphense burgmeester Liesbeth Spies was als lid van het bestuur van de veiligheidsregio betrokken bij de wervingsprocedure. “Met Ariëns krijgen we een nieuwe Directeur Publieke Gezondheid met veel ervaring op het gebied van zorg en veiligheid. Ik ben blij met haar komst en wens haar veel plezier in deze mooie functie.”

Leiden Maatschappij Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×