(Foto's: Chris de Waard)

Dutch Bio Science Week gestart met kennisfestival in Hooglandse Kerk

Met het Leids Kennisfestival in de Hooglandse Kerk is zaterdag de Dutch Bio Science Week van start gegaan. Hoe je lang en leuk kunt leven in Leiden was het centrale thema van de middag die werd georganiseerd door het Leiden Healthy Society Center.

In de kerk waren enkele tientallen stands ingericht waar aandacht werd besteed aan gezondheid en welzijn. Op het podium was een programma met mini-colleges. Onder andere door Erik Scherder. De professor in de neuropsychologie is bekend van vele televisieoptredens en de app Ommetje. Hij weet alles over het brein en hoe een leefstijl het brein kan beïnvloeden.

Tijdens de Dutch Bio Science Week die nog tot en met aanstaande zaterdag duurt, worden er allerlei bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd op het gebied van Life Sciences & Health. De week wordt afgesloten met een open dag op het Leiden Bio Science Park.

Leiden Science Dutch Bio Science Week


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×