Lightning Leiden in actie tijdens kampioenswedstrijd van 2023. (Foto: Lightning Leiden)

Lightning Leiden behoudt ongeslagen status in American footbalcompetitie

Regerend landskampioen Lightning Leiden verslaat thuis de Groningen Giants met 37-0. Daarmee bevestigt de Leidse American footbalclub op zondag 23 juni zijn favorietenrol voor de finale. Op zondag 7 juli kan de Leidse club de landstitel in eigen huis prolongeren in de Tulip Bowl.

Twee jaar geleden speelde Lightning Leiden nog in de eerste divisie. Het zilveren jubileum werd toen opgeluisterd met promotie naar de hoogste klasse. In de eredivisie pakte de debutant meteen brutaal de landstitel en dit jaar is er nog geen team in staat geweest de Leidenaren het echt moeilijk te maken.

De finale op zondag 7 juli in Sportpark Montgomery in Leiden is tegen Maastricht Wildcats.

 

 

 

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×