De 3 October Vereeniging zoekt bespelers van houtblaas- en strijkinstrumenten. (Foto: 3 October Vereeniging)

Na Koraal en mini-koraal komt 3 October Vereeniging nu ook met Maxi Koraal

Het kan niet op met de nieuwe activiteiten rond de jubileumviering van Leidens Ontzet. De 3 October Vereeniging heeft alweer een nieuw evenement bekend gemaakt. Het Maxi Koraal Live in Concert.

Het reguliere Koraal draait om samen zingen in het Van der Werfpark onder leiding van dirigent Wim de Ru, het Mini-Koraal heeft een soortgelijke opzet maar dan voor basisscholieren uit Leiden en de regio, maar het Maxi-Koraal is andere koek. Hier is het de bedoeling om met zoveel mogelijk houtblaas- en strijkinstrumenten een concert te geven.

Bij ‘Maxi Koraal Live in Concert’ wil de 3 October Vereeniging een combinatie maken van het minikoraal, het klassieke 3 October Live in Concert en het aMeezing Festival in 1. Die voorstelling moet op de avond van 1 oktober plaatsvinden. Aan het eind van de middag is er een soundcheck en er wordt één repetitie gehouden. Die is op 15 september van 10.00 tot 17.00 uur in het clubgebouw van K&G.

Voor het unieke concert is de vereniging op zoek naar muzikanten die viool, altviool, cello, contrabas, fagot, hobo of klarinet bespelen. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een bevestiging en later ook de bladmuziek. Aanmelden kan via maxikoraal@3october.nl.

 

Nieuws Leidens Ontzet 2024


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×