Zo'n 230 kinderen hebben meegedaan met de sponsorloop. (Video: Brigit Disseldorp)

Fortgensschool haalt ruim 11.000 euro op voor KiKa

De leerlingen van de Fortgensschool in Voorschoten hebben 11.400 euro opgehaald tijdens de sponsorloop op 12 juni. Het bedrag werd woensdagochtend onthuld en overhandigd aan Erna Molleman, die het geld gebruikt voor haar sponsoractie bij de Run for KiKa Marathon in Chicago.

De afgelopen periode hebben de leerlingen les gehad over KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) en over het nut en belang van onderzoek naar kinderkanker. De bovenbouw heeft gastlessen gehad, de onderbouw werkte vooral met een lespakket. Voor de sponsorloop hebben de kinderen zelf vrienden en familie benaderd om te sponsoren.

Met het geld sponsort de school Erna Molleman, die meeloopt aan de Run for KiKa Marathon in Chicago. Het uiteindelijke bedrag dat wordt opgehaald met deze marathon gaat naar onderzoek naar kinderkanker.

Maatschappij Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×