(Foto's: Emile van Aelst)

Leiden Sport Zomer in de stromende regen geopend

Veel zomer was er niet bij tijdens de opening van Leiden Sport Zomer 2024. Ondanks de regen wisten toch nog veel kinderen Sportpark Montgomery te vinden voor de eerste dag van het sportieve evenement.

Tot half augustus kunnen de kinderen elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur terecht om gratis kennis te maken met diverse sporten. Zaterdag werd letterlijk en figuurlijk de aftrap gegeven met een demonstratie van een freestyle voetballer gevolgd door voetbal- rugby- en korfbalclinics. Wie even genoeg gesport had kon terecht op de stormbaan of genieten van de muziek van DJ Montalto.

Tijdens sportdagen is ook het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland aanwezig. Zij ondersteunen kinderen die graag willen sporten, zwem-, muziek- of dansles willen volgen, maar bij er thuis geen geld voor is.

Tijdens de Leiden Sport Zomer geven trainers van Korfbalvereniging KZ Danaïden, RC DIOK, ZZ Leiden Basketball, Incluzio Binnenstad, SOL Leiden, Sportschool Key Mura, Gymsport Leiden en Jota Prosport allerlei clinics en demonstraties. De Leiden Sport Zomer is een initiatief van de gelijknamige Stichting en DIOK Lions.

 

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×