Still uit de korte film 'Mond Appétit' van Sjoerd de Bont. (Foto: PR)

Nieuwe korte film van Leidse regisseur Sjoerd de Bont

De Leidse filmregisseur Sjoerd de Bont heeft een nieuwe korte film uitgebracht. In ‘Mond Appétit’ neemt hij de kijker mee in de bizarre, griezelige ervaringen van een meisje (gespeeld door Lisanne Hoefnagels) dat een heel merkwaardige afspraak lijkt te hebben. De cast van de film bestaat verder uit Sanne Stikkel, Perry Mulder en Judie Rekelhof.

Binnenkort zal deze korte film naar verschillende internationale filmfestivals worden gestuurd. Maar voorlopig is hij nog te bekijken op YouTube. De Bont maakte eerder films als ‘Pestkop’ (Netflix) en ‘De Vloek van Lughus’ (Videoland). Ook regisseerde hij meerdere succesvolle korte films die over de hele wereld te zien waren. Zo was de korte horrorfilm ‘Riven’ in 2017 ook te zien op de Amerikaanse televisie.

De in Dordrecht geboren Sjoerd de Bont verhuisde op zijn vierde naar Leiden en heeft daar tot zijn twaalfde gewoond. Daarna is hij met zijn familie naar Eindhoven verhuisd, maar inmiddels woont hij alweer negen jaar in Leiden. De film ‘Mond Appétit’ heeft geen directe link met deze stad, maar dat zou bij zijn toekomstige films wel het geval kunnen zijn, zei hij in gesprek met Sleutelstad. Volgens de regisseur zijn er namelijk plannen voor een waargebeurd verhaal in Leiden.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×