(Foto: ZZ Leiden/Nordsee-Zeitung)

Spelverdeler Aaron Cook versterkt selectie ZZ Leiden

De selectie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wordt uitgebreid met de komst van de 26-jarige Amerikaanse Aaron Cook. “Hij is een atletische guard, die ook een driepunten kan schieten en sterk kan finishen bij de ring”, zegt hoofdcoach Doug Spradley. “En hij weet ook hoe hij zijn teamgenoten in het spel moet betrekken.”

Cook was het afgelopen seizoen actief voor Eisbären Bremerhaven, een ploeg die in de Duitse ProA uitkomt. Na college trok Cook naar Europa. Zijn eerste stop was Enosis Neon Paralimni op Cyprus. Halverwege het seizoen stapte Cook over naar het Litouwse Kedainiai Nevezis. Het afgelopen seizoen begon hij in Kosovo voor BK Peja, maar al vrij vroeg in het seizoen werd Cook aangetrokken door het Duitse Eisbären.

Met de komst van Cook telt de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball nu acht spelers: Lucas Kruithof, Roeland Schaftenaar, Jibbe Sicking, José Dimitri Maconda, Jordan Davis, Patrick Cartier, Tajinder ‘TJ’ Lall en Aaron Cook. Daarmee is de selectie nog niet compleet en gaat de technische staf verder met het invullen van de selectie.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×