(Foto: Chris de Waard)

Leidenaar Aimé Omgba toch niet van NAC naar Gent

De transfer van Leidenaar Aimé Omgba van NAC Breda naar het Vlaamse KAA Gent is van de baan. Hoewel de clubs vorige week overeenstemming bereikten over de voorwaarden van een overgang van de aanvallende middenvelder, willen de Belgen de onderhandelingen openbreken naar aanleiding van de medische keuring van de 21-jarige speler. Met de transfer was een bedrag gemoeid van maar liefst 3,4 miljoen euro.

NAC gaat niet opnieuw om tafel met KAA Gent. Dat club stelt zich op het standpunt dat ze na wekenlange gesprekken tot duidelijke voorwaarden zijn gekomen, waaronder de transfer had plaats kunnen vinden. Vanwege deze onverwachte wending in de eindfase van de mogelijke transfer, eist NAC Omgba per direct weer op. Hij heeft een doorlopend contract en de club uit breda verwacht hem maandag tijdens de voorbereiding terug op de club.

Technisch Directeur Peter Maas zegt op de website van NAC: “Aimé is nog steeds contractspeler van NAC Breda. Na een proces van weken is er genoeg waardevolle tijd in de voorbereiding op een loodzwaar seizoen verloren gegaan, zowel voor Aimé als voor de club. Met de finish in zicht leek alles tot een goed einde te komen voor de betrokken partijen, echter gooit deze onverwachte wending – na een akkoord op voorwaarden – roet in het eten. Dan staan we voor onze club, selectie en haar spelers. Daar ligt onze verantwoordelijkheid en daarmee willen we een mooi en succesvol jaar realiseren. Deze duidelijkheid helpt hierbij en zorgt ervoor dat we snel over kunnen tot volledige focus met het team, zonder afleiding.”

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×