Bewoners van De Parelvissers gingen donderdag naar de camping die rond het woonzorgcentrum was opgezet. (Foto's: Emile van Aelst)

Ouderen genoten op Camping de Parel

De tuin en het terras van Woonzorgcentrum de Parelvissers waren gisteren omgetoverd tot ‘Camping de Parel’. Recreatiemedewerkers Marjan Wiersma en Kamla Matoug, geholpen door een aantal vrijwilligers, hadden alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke middag voor de bewoners van te maken.

Zoals op de meeste campings was er ook een recreatieteam dat zorgde dat kampeerders zich niet verveelden. De kampeerders konden meerdere spelletjes spelen, er konden marshmallows geroosterd worden, Rein en Henk Preenen, van de vroegere bakkerij Preenen, bakten poffertjes en de Leino’s zorgden voor de muziek.

Hadden veel Nederlanders de afgelopen maanden pech tijdens het kamperen met regen en wind, op Camping de Parel scheen de zon volop. Voor de verkoeling waren er niet alleen ijsjes, limonade en watermeloen, maar ook meerdere opblaasbadjes.

De middag eindigde met een loterij, waarna iedereen tevreden naar huis ging en al uitkeek naar de vakantie  van volgend jaar.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×