Het Huispark werd dinsdagmiddag overspoeld met deelnemers aan de EL CID-week die er vooral kennis konden maken met de watersportverenigingen. (Foto's: Emile van Aelst)

EL CID-week: Chillen en springen bij watersport en springkussens

Tijdens de tweede dag van de EL CID-week staat het Huigpark traditioneel in het teken van watersport en springkussens. Op de informatiemarkt in het park bij de Maresingel zijn alle Leidse studentenwatersportverenigingen vertegenwoordigd.

Terwijl op het water van de Maresingel demonstraties zijn van roeiers, zeilers en surfers, liggen op de kant honderden eerstejaars toe te kijken. Normaal vliegt iedereen de springkussens in en uit, nu was het daar opmerkelijk rustig. Bij de temperaturen van dinsdagmiddag, kan je inderdaad beter liggen chillen dan springen. Het enige moment dat er extra beweging kwam, was toen de DJ het EL CID-dansje draaide. De mentoren sprongen op en probeerden hun groepje aan het dansen te krijgen.

Nog drie warme drukke dagen te gaan voor de deelnemers aan de EL CID-week. Waarschijnlijk zijn ze aan het eind van de week totaal gesloopt.

 

 

 

Leiden Maatschappij Onderwijs Sport EL CID-week 2024

Meer in dossier EL CID-week 2024

Meer in dossier EL CID-week 2024


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×