Genieten van de prachtige bolides kan op 15 september in de Voorschotense Voorstraat. (Foto: VOV)

Voorschotense Oldtimerdag op 15 september

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 15 september voor de 29e keer de Oldtimerdag in het centrum van Voorschoten. Het evenement is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten.

Vanaf 12.00 uur worden alle oldtimer (vracht)auto’s, motoren en bromfietsen, mits voorzien van het ritschildje, opgesteld in de Voorstraat in Voorschoten. De vele terrassen en muziek zorgen voor een feestelijke middag.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs. Om 15.30 uur worden bij de V.O.V. stand de prijzen uitgereikt.

Voorafgaand aan de dag is er een toer- en puzzelrit voor deelnemers die zich hiervoor hebben ingeschreven. De start is bij Landgoed Voorlei in Leidschendam. Aanmelden vóór 8 september. Het deelnameformulier kan worden gedownload via de site van de vereniging en moet volledig ingevuld worden gemaild naar secretaris@vovnieuws.nl.

 

Advertentie

Maatschappij Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×