(Foto: VodafoneZiggo)

VodafoneZiggo lanceert Digitale Inloopuren in Leiden

Vanaf deze week kan iedereen met een digitale vraag terecht op de Digitale Inloopuren in de VodafoneZiggo winkel aan de Haarlemmerstraat 131. Op dinsdag tot en met vrijdag staan medewerkers van het telecombedrijf van 10.00-12.00 uur klaar om persoonlijke hulp te bieden.

“Iedereen is welkom met vragen over onder andere veilig internetten, UEFA Europees voetbal streamen via de Ziggo app of het aanmaken van een account”, meldt het bedrijf in de aankondiging van de inloopuren.

Begin dit jaar introduceerde VodafoneZiggo de Digitale Dinsdag, een wekelijks inloopspreekuur in vier geselecteerde winkels. Na deze proef breidt het bedrijf het spreekuur nu uit naar Leiden. Onder de noemer Digitale Inloopuren zijn er voortaan vier ochtenden per week waar iedereen welkom is in de winkels.

Doorverwijzen
De medewerkers in Leiden zijn inmiddels getraind om digitale vragen te beantwoorden en weten hoe ze in voorkomende gevallen kunnen doorverwijzen naar instanties in de buurt. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat ouderen de gespecialiseerde hulp krijgen die ze nodig hebben, bijvoorbeeld bij complexe vragen over bankzaken of DigiD. Bovendien kunnen ouderen gekoppeld worden aan initiatieven die hen ondersteunen bij het leren van digitale vaardigheden, zoals het gratis lesprogramma Welkom Online.

Advertentie

Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×