Burgemeester Peter van der Velden opent het servicepunt komende zaterdag. (Foto: Sleutelstad, Emile van Aelst ©)

Op de koffie bij servicepunt 3 October Vereeniging

Burgemeester Peter van der Velden opent aanstaande zaterdag, 31 augustus, om 10.00 uur het servicepunt van de 3 October Vereeniging aan de Pieterskerkgracht 20a. Hij doet dat samen met een speciale gast van wie de naam nog angstvallig geheim wordt gehouden. De openingshandeling markeert de start van een feestelijke periode in aanloop naar het 450e jubileum van 3 October.

Naast de gebruikelijke dienstverlening, introduceert de 3 October Vereeniging iets nieuws: een wekelijkse 3 October koffiemomentje. Iedere zaterdag in september, om 10.00 uur, zijn alle inwoners van de Leidse regio van harte uitgenodigd om samen te komen voor een ontspannen koffiemoment. “Ontsnap even aan de dagelijkse drukte, haal leuke herinneringen op en beleef de voorpret voor de aankomende viering, terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie in ons gezellige Servicepunt”, vertelt Femke Eisma van de PR-commissie. “Onze gastvrouwen en gastheren staan klaar om je te verwelkomen. Samen tellen we af naar een onvergetelijke viering.”

Rood-wit
Het Servicepunt opent in september drie dagen per week de deuren. Iedereen kan er terecht voor zaken als het afsluiten van een lidmaatschap, vragen over Leidens Ontzet of om gewoon een praatje te maken. Ook is er een uitgebreid assortiment aan officiële 3 oktober rood-wit artikelen, waarvan de opbrengst rechtstreeks ten goede komt aan de viering.

Reuzenradvest
Naast het vertrouwde assortiment, kleur je Leiden en natuurlijk jezelf in fier rood-wit met de nieuwe zwaaisjaal, een gaaf reuzenradvest, of gebruik je de rood-witte paraplu als parasol als de zon schijnt. Daarnaast zijn er speciale jubileumitems ter ere van het 450-jarig jubileum en voor de echte spaarrrders, de 2e editie van de enige echte Spaarrrrpot. In beperkte oplage verkrijgbaar, dus op = op. Wat je ook kiest, de 3 oktober merchandise is niet alleen een mooie herinnering aan deze bijzondere viering, maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie.

Advertentie

Leiden Maatschappij Leidens Ontzet 2024


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×