Op zondag 8 september geeft Erica Meiland het startsein voor de achtste editie van de Dogs for Dogs Beachwalk. (Foto: Monique Imanuel)

Erica Meiland geeft startsein 'Dogs for Dogs Beachwalk'

Voor alweer de achtste keer gaan op zondagmiddag 8 september naar verwachting een paar honderd honden hun baasje uitlaten op het strand van Noordwijk. Om 12.00 uur geeft Erica Meiland vanaf Strandplaats Nederzandt aan de Langevelderslag het startsein voor de achtste editie van de Dogs for Dogs Beachwalk. Iedere hond met baasje is welkom.

“Samen lopen wij over het strand van Noordwijk en de opbrengsten van deze wandeling zijn voor drie stichtingen die asiels ondersteunen in respectievelijk Griekenland, Roemenië en Spanje”, vertelt organisator Monique Imanuel. “Het asiel in Spanje waar wij voor wandelen is het asiel van Peter Koekebakker die ons helaas een aantal jaren geleden is ontvallen. De belofte om voor zijn honden te blijven zorgen, houden wij hiermede in stand.”

Vanaf 10.00 uur kan er aangemeld worden. Rond het middaguur geeft Erica Meiland het startsein voor de wandeling. Rond 15.00 uur verzamelen alle deelnemers bij het terras waar zanger Roy van der Sar een optreden verzorgt. Aansluitend vindt een loterij plaats, waarvan de opbrengst ook naar de asielen gaat. Monique Imanuel: “De hoofdprijs is een tekening van je hond(en) gemaakt door kunstenares Nathalie Wiersma.” De trekking wordt verricht door Natascha Froger.

Advertentie

Maatschappij Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×