(Archieffoto: Sleutelstad)

Superheldenrun en Leiden Ladiesrun op 6 september

De twaalfde editie van de Leiden Ladiesrun wordt gehouden op vrijdag 6 september. Nieuw dit jaar is de avontuurlijke Superheldenrun voor jongens en meisjes van vier tot en met twaalf jaar.

De Superheldenrun is 1,5 kilometer lang en kost vijf euro per persoon, dat is inclusief een prachtige medaille. De missie start van de Superheldenbasis bij de Tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B in Leiden. Het ophalen van de Superheldenidentiteit (oftewel je startnummer) kan vanaf 15.00 uur en de Superheldenwarming-up start om 17.50 uur, zodat iedereen goed voorbereid aan de start verschijnt.

Deelnemers kunnen als hun eigen superheld op missie gaan. Dat kan als superman, superwoman, maar ook als ieder ander die een held kan zijn. Enige dat je als deelnemer moet doen is je verkleden als jouw held en vervolgens in je superheldenoutfit 1.500 meters hardlopen.

Voor de stoere meisjes helden die ook verder kunnen hardlopen is er later op de avond ook de Leiden LadiesRun. Inschrijven kan nog via de website www.leidenladiesrun.nl. Voor de deelnemers van de Ladiesrun is er na het voltooien van hun afstand een speciaal voor deze loop ontworpen unieke medaille.

Start en finish zijn bij Tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B, Leiden.

 

Advertentie

Leiden Link in bio Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×