De hoes van '3 Oktober' van De Koekeroes ft. Arlo Heruer.

Koekeroes presenteren videoclip van eigentijdse versie '3 Oktober'

Alex Brandt en Maurice van Woensel die samen het duo De Koekeroes vormen, hebben de videoclip van hun versie van het aloude Rubberen Robbielied ‘3 Oktober’ af. De clip is op 23 en 30 augustus opgenomen in de binnenstad van Leiden.

“Het nummer is voorzien van een nieuwe hedendaagse sound en de Leidse gelegenheidszanger Arlo Heruer heeft de plaat ingezongen”, aldus Brandt en Van Woensel. “Tijdens de jubileumviering 450 jaar Leidens Ontzet zal dit nummer overal in Leiden te horen zijn”, voorspellen ze alvast.

Alex heeft als dj de afgelopen 25 jaar in vrijwel elke uitgaansgelegenheid in Leiden en ver daarbuiten gedraaid voor het meest uiteenlopende publiek. Maurice heeft ook als DJ en zanger overal gedraaid en gezongen. Hij is bovendien bekend als DJ Parla en producer en oprichter van de act Parla & Pardoux, bekend van het nummer Liberté, één van de meest bekende feestnummers.

Na een vriendschap van ruim twintig jaar hebben Alex en Maurice de krachten gebundeld en dj- en feestact De Koekeroes opgericht. Het is hun bedoeling om de komende jaren  tal van feestnummers uit te brengen. Na de debuutsingle ‘Op de Camping’ is ‘3 Oktober’ nu het tweede nummer van De Koekeroes.

Advertentie

Cultuur Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×