Wethouder Moniek van Sandick begin dit jaar met enkele vrijwilligers uit Zoeterwoude. (Foto: Sleutelstad)

Gemeente Zoeterwoude zet vrijwilligers centraal

De gemeente Zoeterwoude is bezig met het ontwikkelen van nieuw beleid op het gebied van vrijwilligersondersteuning. Volgende week gaan medewerkers van de gemeente daarom te rade bij inwoners die vrijwilligerswerk doen of erover denken om vrijwilliger te worden.

Op woensdagmiddag 11 september staan de medewerkers van de gemeente in herkenbare groene shirts bij de Jumbo in Zoeterwoude-Dorp, bij de Bernardusschool en bij De Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk. De gemeente hoort dan graag vanuit de dagelijkse praktijk van vrijwilligers hoe Zoeterwoude het beste ondersteuning kan bieden. De input neemt de gemeente dan mee in het op te stellen vrijwilligersbeleid.

Bedankavond
Een week later, op woensdag 18 september, organiseert de gemeente Zoeterwoude een speciale bedankavond voor iedereen die al vrijwilligerswerk doet. Iedereen die vrijwilliger is bij een vereniging of organisatie, of gewoon een buurtbewoner helpt, is welkom op de bijeenkomst in de Raadzaal van het gemeentehuis. De vrijwilligers worden daar bedankt door wethouder Moniek van Sandick onder het genot van een hapje en een drankje. Ook hier kunnen vrijwilligers nog ideeën en suggesties kwijt over hoe de gemeente betere ondersteuning kan bieden.

Aanmelden kan tot vrijdag 13 september door een e-mail te sturen naar Iris Boerhout via i.van.veen@zoeterwoude.nl. De bedankavond begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×