De nieuwe website Vaker in Voorschoten laat een verrassend en veelzijdig Voorschoten zien.

Nieuwe site toont verrassend en veelzijdig Voorschoten

Er zijn heel veel redenen om Vaker in Voorschoten te zijn. Ondernemers, organisaties en de gemeente Voorschoten willen dat graag laten zien aan alle Voorschotenaren, maar ook aan mensen uit de regio. Daarom is een nieuwe website gelanceerd: Vaker in Voorschoten! “Zo willen wij samen laten zien hoe verrassend en veelzijdig Voorschoten is”, laat de organisatie weten.

Op vakerinvoorschoten.nl vind je vanaf nu de uitagenda van Voorschoten. Ook staat er een compleet overzicht van de winkels, horeca, kunst & cultuur en recreatie & natuur, maar ook alle terugkerende evenementen zoals bijvoorbeeld de markt en het filmtheater.

“Ontdek op deze site verborgen pareltjes van Voorschoten, zoals de wijngaard met de lekkerste wijnen, de bomenroute en het prachtige Kasteel Duivenvoorde. Wedden dat je bijvoorbeeld nieuwe overnachtingsmogelijkheden in het dorp ontdekt of musea”, luidt de wervende aanbeveling.

Ook de nieuwste horeca in het dorp is al vermeld, zoals Meydani in Noord-Hofland en Mona Lisa in het centrum van Voorschoten. En ook ontbreken de bekende restaurants, zoals de Knip, Allemansgeest en La Casita niet in het overzicht, net als watersportmogelijkheden en activiteiten.

Veel organisaties hebben meegedacht aan de ontwikkeling van deze website, maar het blijft altijd dynamisch. Aanvullingen blijven daarom welkom.

Advertentie

Cultuur Economie Maatschappij Sport Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×