In het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West toonde de politie beelden van de schutter.

Politie zoekt man die auto in Jacques Urlusplantsoen beschoot

De politie in Leiden is op zoek naar een onbekende schutter die in de nacht van 24 op 25 februari even na 2.00 uur het Jacques Urlusplantsoen inliep en op een geparkeerde auto schoot.

Meerdere camera’s hebben de man gefilmd terwijl hij naar een auto liep die voor een van de flats geparkeerd stond. Tijdens het langslopen, haalde de man een wapen tevoorschijn en schoot meerdere keren gericht op de auto. Daarna rende hij weg. Het was toen 2.10 uur.

In de auto zat niemand en er is dus ook niemand gewond geraakt door de afgevuurde kogels. De eigenaar van de auto zegt geen idee te hebben waarom er juist op zijn auto is geschoten of door wie.

In het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West toonde de politie beelden van de schutter.

De politie is op zoek naar de dader en wil ook graag tips over het eventuele motief van de dader. Ook wil de politie graag spreken met mensen die weten waar de man na het schieten heen is gegaan. Er reed rond dat tijdstip een scooter in de buurt. Mogelijk heeft de bestuurder de vluchtende man gezien.

Mensen met informatie kunnen bellen met de politie of het formulier invullen op de website van de politie. Daar kan ook beeldmateriaal worden meegestuurd.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×